Livrare si retur

In functie de valoarea comenzii Dvs, livrarea acesteia poate fi gratuita: astfel pentru comenzi de peste 200 lei, transportul produselor pana la adresa specificata in comanda, este 0 lei (zero), indiferent de greutatea finala sau de suma de rambursat (livrarile gratuite se fac doar in localitatile de pe teritoriul Romaniei ce sunt deservite in standard de catre firma noastra de curierat).

Altfel, pentru comenzile a caror valoare este sub 199.99 lei, veti plati suplimentar o taxa unica de doar 19.99 lei TVA inclus, ce reprezinta transportul produselor pana la adresa specificata in comanda (livrarile se fac in 1-2 zile lucratoare doar in localitatile de pe teritoriul Romaniei ce sunt deservite in standard de catre firma de curierat).

Gramaj produse:

Icoana A3 - 1 kg

Icoana A4 - 0.7 kg

Icoana A5 - 0.4 Kg

 

Returul produselor

Produsele achizitionate la distanta se pot returna accesand sectiunea Istoric Comenzi (pentru clientii ce au creat un cont), sau folosind formularul disponibil aici (pentru comenzile fara cont),  conform O.G. 130/2000. Se accepta returul produselor livrate, in termen de 14 zile de la data facturarii acestora, doar in cazul integritatii lor. Costurile de returnare vor fi in sarcina dvs, sau altfel spus,  cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de cumparator. 

Pentru alte detalii, nu ezitati sa ne contactati folosind formularul disponibil aici.

Va multumim!

Echipa SfinteleIcoane.ro

Tel: 0733 426263  (0733 ICOANE)

Product added to wishlist
Product added to compare.

Contactati-ne!